Santi Pérez reivindica al Senat polítiques contra el despoblament

El diputat forcallà demana també un impost que repercutisca en el sosteniment de l'interior i una fiscalitat diferenciada

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha visitat aquest dijous el Senat on ha manifestat la participació de la Diputació de Castelló en fons no finalistes juntament amb la Generalitat Valenciana, així com la urgència en la reforma de la Llei de Contractació. Així mateix, el diputat provincial ha assenyalat que “cal actuar sobre els custodis del territori, per la qual cosa és necessari desenvolupar polítiques sobre despoblament centrades en les persones”.

Pérez també ha reivindicat la necessitat d’un impost que repercutisca en el manteniment i sosteniment de l’interior i la implementació d’una fiscalitat diferenciada. Finalment, ha assenyalat que “des de la Cambra Territorial cal actuar amb urgència en un canvi de model en la gestió dels territoris”.

Directe