Guillem Bengochea serà el candidat del PSPV a l’alcaldia de Canet lo Roig

El jove mestre de 24 anys es presenta a l'alcaldia sota l'eslògan ‘És l’hora del Canvi’

El PSPV de Canet lo Roig ha presentat aquest dijous al seu candidat a l’alcaldia per a les eleccions del pròxim 28 de maig, Guillem Bengochea. El mestre de primària liderarà una llista formada per persones compromeses amb el futur del municipi i una àmplia experiència en la gestió pública.

L’eix de les seues polítiques serà, segons paraules del candidat, “donar un gir de 180 graus i fer de la política local una dignificació del concepte de ciutadà, atenent-lo, ajudant-lo i donant-li veu”.

Les claus de la candidatura de Bengochea se centraran en el desenvolupament sostenible, la igualtat d’oportunitats i l’enfortiment dels serveis públics, amb l’objectiu de construir un municipi més just i solidari, fomentant el diàleg i la participació ciutadana. “Farem una nova política a Canet de tots i per a tots”, ha explicat el candidat.

Directe