El PP denúncia que els robatoris amb força a domicilis a Vinaròs han augmentat un 143%

El portaveu adjunt popular apunta a la "inacció del govern municipal"

Lluís Gandia, en una imatge d'arxiu

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha donat a conèixer avui que “durant l’any 2022 a Vinaròs els robatoris amb força a domicilis es van incrementar en un 143% i els delictes greus d’agressions i baralles van créixer un 88%”.

Gandía ha assenyalat que “l’increment de la criminalitat a Vinaròs és constant al llarg de tot el passat any i des del Partit Popular hem reclamat moltes vegades que es prenguin mesures davant la passivitat del govern de Guillem Alsina”.

El popular vinarossenc ha afirmat que “quan un alcalde amaga el problema i no pren decisions la situació s’agreuja i això és el que passa a Vinaròs, on la deixadesa del govern de PSPV-PSOE i Compromís, està provocant un increment de la criminalitat sense precedents”.

El portaveu adjunt ha assenyalat que “els membres de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, així com la Policia Local, necessiten veure reforçades les seves plantilles, necessiten mitjans i això és precisament el que falta amb un govern com l’actual que no vol veure el problema que hi ha a Vinaròs”.

Gandia finalitzava remarcant que “des del Partit Popular creiem que cal afrontar el problema de manera immediata per reduir unes xifres que no són les que mereixen els nostres veïns. Davant un alcalde que no afronta els problemes és més necessari que mai un govern com el del Partit Popular que actuï i prengui decisions des del primer dia”.

Directe