Ximo Puig i Alsina “s’obliden del segon centre de salut” de Vinaròs

El Partit Popular lamenta que durant la visita del president, no s'ha parlat tampoc "ni de l'IES Vilaplana ni de la inversió al port"

El portaveu municipal i candidat del PP a l’Alcaldia de Vinaròs, Juan Amat, ha denunciat avui “la vergonyosa visita del President de la Generalitat a Vinaròs, sense el més mínim respecte institucional al ni tan sols informar els regidors de l’oposició, en un intent que ningú li recordi que el segon centre de salut tan anunciat ha quedat en un incompliment més, igual que la inversió a Soterranyes, el port o l’eliminació dels barracons de l’IES José Vilaplana. Vuit anys en què Vinaròs segueix tenint pendents infraestructures que van ser promeses per Ximo Puig i que avui ni l’Alcalde li reclama ni permeten que ho fem els altres”.

Amat ha lamentat que “en les dues legislatures de governs del PSPV-PSOE ni tan sols posaran la primera pedra del segon centre de salut malgrat les reiterades promeses incomplertes de Puig i Alsina”.

El portaveu popular ha estat contundent en assenyalar que “resulta ridícul que els socialistes facin la mateixa visita al mateix col·legi cada vegada que venen a Vinaròs, i es neguin a anar on realment hi ha les mancances del municipi i les evidències dels incompliments socialistes en aquests darrers vuit anys, com el segon centre de salut, l’IES José Vilaplana, el port o la industrialització que Puig va prometre a Soterranyes”.

Des de les files populars s’ha afirmat que “l’Alcalde ha tornat a amagar la visita de Puig en una mostra del servilisme que practica cap al seu cap, en una clara falta de respecte al conjunt dels vinarossencs que representem des de l’oposició. Torna a mostrar que anteposa els interessos del seu partit als del municipi ja que si ell no gosa reclamar el que van prometre, el mínim seria possibilitar que ho féssim des de l’oposició, però una vegada més Alsina es comporta com un palmer del PSPV -PSOE en comptes de com l’alcalde de Vinaròs”.

Amat ha finalitzat destacant que “Vinaròs necessita un canvi per tenir un alcalde compromès amb Vinaròs i exigent amb totes les administracions per assolir les inversions que portem massa temps esperant”.

Directe