Vinaròs segueix sense pressupost municipal per al 2023

El PP denuncia "la deixadesa del govern d’Alsina condemna Vinaròs a la paràlisi”

El portaveu municipal i candidat del PP a l’Alcaldia de Vinaròs, Juan Amat, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar “una anomalia més de la gestió municipal com és que a mitjans del mes de març el govern d’Alsina segueixi sense presentar ni tan sols un esborrany del pressupost municipal”.

Amat ha recordat que “Alsina ha tingut la desimboltura de dir que s’està treballant en el pressupost municipal cada vegada que se li ha preguntat i fins a tres vegades ha afirmat que es traslladaria properament un esborrany als partits de l’oposició. Tot plegat s’ha demostrat que és mentida”.

Per al portaveu popular, aquesta situació “és la prova evident que el govern d’Alsina no té projecte. És un govern esgotat que no s’esforça ni a dissimular l’apatia que presideix l’acció de govern en les diferents àrees”.

Amat ha finalitzat assenyalant que “ajuntaments com el de Peníscola o Alcalà de Xivert van aprovar els seus pressupostos en desembre del 2022 però a Vinaròs tenim el govern dels eslògans buits de continguts, parlant d’un Vinaròs en positiu quan la realitat és que a mitjans de març ni tan sols han presentat un esborrany del pressupost”.

Directe