Recta final de la primera fase d’ampliació del Centre de Dia de Morella

Este projecte permet augmentar a 45 places el Centre de Dia i oferir més i millors serveis

Recta final de la primera fase d’ampliació del Centre de Dia de Morella

Les obres de la primera fase de l’ampliació del Centre de Dia de Morella avancen a bon ritme i es troben ja pròximes a la seua finalització. En estos moments els treballs es centren en les instal·lacions interiors i la propera setmana es realitzarà la modificació de la tanca de la plaça superior i el mirador que hi ha al davant de la Plaça de la Xumenera. En aquesta zona s’han canviat les escales d’accés al temps que s’han impermeabilitzat les parets i sostre per evitar filtracions.

Pel que fa a l’interior s’ha procedit a col·locar tots els envans que separen les estàncies així com tot el conjunt de les instal·lacions d’aigua, llum i l’aïllament tèrmic del local. De la mateixa manera s’està procedint a la col·locació de portes i finestres del nou espai per al Centre que ocupava anteriorment l’Escola de Música.

Aquesta primera fase compta amb un pressupost de 250.000 euros i el finançament obtingut per l’ajuntament de Morella a la convocatòria de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Amb aquesta ampliació el Centre de Dia de Morella pràcticament doblarà la seua capacitat, passarà de 25 a 45 places, mentre que també possibilitarà la creació de llocs de treball per als professionals que se necessitaran per a l’atenció dels usuaris d’aquest.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, en la visita realitzada a les obres amb la regidora de benestar social, Malú Blasco i el regidor de serveis urbans, Joan Carles Marcobal, ha volgut destacar ‘’la importància d’esta actuació que permetrà oferir un millor servei, augmentar la capacitat del Centre de Dia i crear nous llocs de treball’’. A més ha manifestat que ‘’la brigada d’obres està realitzant un excel·lent treball en esta primera fase i també tenim previst, en poques setmanes, aprovar el projecte de la segona que, en este cas, executarà directament la Conselleria’’.

Cal recordar que, finalitzada aquesta primera fase, des de la Conselleria es duran a terme les obres de la segona fase que suposaran l’equipament de tot el centre, la climatització i l’adaptació de l’espai de l’actual centre de dia, destacant, entre altres, l’ampliació de la cuina i menjador.

Directe