L’Aeroport de Castelló reprendrà la ruta de Sevilla l’1 de juny

Tindrà dues freqüències setmanals fins al 15 d'octubre

L’Aeroport de Castelló reprendrà els vols a Sevilla el pròxim 1 de juny. Aquesta ruta estival, operada per la companyia Air Nostrum, disposa de dues freqüències setmanals, en dijous i diumenge, i estarà activa fins al 15 d’octubre. L’aerolínia ja ha posat a la venda els bitllets.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha destacat que la reactivació de la ruta, a partir de juny, “permetrà que la província de Castelló estiga de nou connectada amb una destinació nacional de primer nivell com Sevilla, facilitant l’arribada de turistes des del sud d’Espanya”.

Segons ha assenyalat, la programació d’aquest any dels vols, en dijous i diumenge, “afavoreix que la gent puga planificar viatges de cap de setmana llarg, fomentant així un trànsit de tipus turístic en tots dos sentits, a més de possibilitar desplaçaments per motius professionals i de negocis”.

La connexió Castelló-Sevilla operarà per tercer any consecutiu. En l’estiu de 2021 va funcionar durant sis setmanes, mentre que per a 2022 i 2023 l’oferta de vols s’ha elevat a 20 setmanes.

L’aerolínia Air Nostrum opera, a més d’aquesta ruta estival, una connexió anual amb Madrid.

Rècord de passatgers
al febrer

L’Aeroport de Castelló ha registrat al febrer la xifra de passatgers més elevada en aquest mes en tota la trajectòria de la infraestructura. En concret, s’han comptabilitzat 11.148 persones usuàries, superant en un 26% l’anterior millor dada de febrer de 2017, en què va haver-hi 8.800 passatgers.

Directe