La Diputació publica les subvencions per a associacions culturals per 600.000 euros

L'objectiu és donar suport a totes les activitats culturals que programen

Ruth Sanz és la diputada de cultura

La Diputació de Castelló ha publicat les bases a través de les quals les associacions culturals podran acollir-se per a la realització de programes culturals al llarg d’enguany. Així mateix, també s’han aprovat altres bases que inclouen entitats privades amb objecte social de caràcter cultural organitzadores d’esdeveniments culturals. Cada línia de subvencions és de 300.000 euros per la qual cosa en total es destinaran 600.000 euros a aquestes associacions.

La diputada de l’àrea, Ruth Sanz, ha destacat que l’objectiu de la institució provincial és “donar suport a totes les associacions de la província en l’organització de les seues activitats culturals”.
Sanz ha afegit que aquestes ajudes “s’han dissenyat per a posar en marxa projectes dinamitzadors” i “són un exemple del suport de la Diputació de Castelló a aquestes associacions”.
Tal com es recull en les bases, aquestes subvencions van dirigides a associacions culturals sense ànim de lucre que es troben inscrites en el Registre d’Entitats Culturals de la Diputació Provincial de Castelló amb anterioritat a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP.

Les ajudes es destinaran a finançar programes de promoció i difusió cultural amb repercussió a la província de Castelló a realitzar l’any 2023 com a actuacions incloses en els tres grups d’arts escèniques: música, dansa i teatre (tant en sala com en carrer); publicacions històric-culturals, patrimonials o artístiques de la província; conferències i jornades culturals; exposicions i fires llibres; i premis.

Directe