La Diputació incentiva el sistema de recollida porta a porta amb 100.000 euros

Els ajuntaments de Morella o Vistabella reben la concessió d’ajudes per millorar la qualitat del servei

La Diputació de Castelló ha aprovat les concessions de les ajudes de 2022 per a Ajuntaments i Mancomunitats de la província de Castelló per a la implantació i consolidació de la recollida selectiva porta a porta.

En aquest sentit, els ajuntaments de Vistabella, Benlloc, Atzeneta, Morella, Les Alqueries i Onda han sigut els beneficiaris d’aquestes subvencions per tal de millorar l’entorn i la qualitat del servei en els seus municipis.

Per això, el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha manifestat que des de la Diputació “promovem la recollida selectiva porta a porta per tal de poder fer una gestió molt més responsable i eficient dels residus”.

“Aquestes ajudes son la materialització de les polítiques de transició ecològica de la Diputació, per tal d’avançar cap a una economia circular”, ha conclòs Garcia.

Així doncs, la Diputació de Castelló ha concedit aquestes subvencions als ajuntaments amb un import total de 100.000 euros, que es reparteixen en 60.000 euros per a actuacions en despesa corrent i 40.000 en actuacions d’inversió real.

Directe