El PP denuncia el mal estat del carrer Cervol

El portaveu adjunt dels populars denúncia que les promeses d'arreglar-lo "queden al calaix dels assumptes pendents"

El PP denuncia el mal estat del carrer Cervol

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha denunciat avui “el mal estat de conservació del carrer Cervol després de molt de temps d’abandó i desídia per part del govern municipal de Guillem Alsina”.

Gandía ha assenyalat que “els veïns d’aquest carrer ens han traslladat la seva decepció amb l’Ajuntament de Vinaròs que els ha promès en múltiples ocasions asfaltar el carrer, però les promeses del qual sempre han quedat al calaix dels assumptes pendents”.

Des de les files populars s’ha destacat que “és evident que Vinaròs necessita un nou govern que li ofereixi un nou impuls i done solució a tots aquests problemes i dèficits que s’acumulen en els darrers anys”.

El portaveu adjunt ha estat clar en afirmar que “Alsina i el PSPV-PSOE fa massa mesos que estan preocupats per les eleccions i no pels vinarossencs. La gestió municipal actual està únicament enfocada a la propaganda, oblidant-se del dia a dia dels ciutadans”.

Finalitzava Gandia assegurant que “des del Partit Popular estem preparats per assumir el govern municipal i començar a posar solucions allà on avui només hi ha problemes. Els vinarossencs han de saber que l’alternativa a Guillem Alsina està preparada”.

Directe