Portell instal·larà un ascensor per facilitar l’accés a la piscina i el gimnàs

Amb l'actuació es millorarà també l'accessibilitat a l'hotel i al restaurant

L’Ajuntament de Portell ha projectat la instal·lació d’un ascensor que permet accedir còmodament a la zona esportiva del municipi en la qual es troben la piscina i el gimnàs, així com a estances adjacents a aquesta: l’hotel i el restaurant.

Actualment, només existeixen escales que comuniquen la piscina i el gimnàs, situats en la part baixa del poble, amb la resta del municipi. Amb l’actuació, segons indica l’alcalde, Álvaro Ferrer, “es proposa la instal·lació d’un ascensor accessible que comunique la piscina amb l’avinguda Sant Isidre, a través del propi edifici, de manera que també s’eliminaran les barreres arquitectòniques en el propi edifici, que únicament compta amb escales per a l’accés a les diferents plantes”.

Per a realitzar l’obra es compta amb una ajuda de la Generalitat Valenciana de 150.000 euros i, una vegada iniciada, tindrà un termini d’execució de sis mesos des de l’inici de les obres.

Directe