L’Ajuntament opta a una ajuda per a millorar el polígon industrial de les Capçades

El Govern municipal ha sol·licitat una nova subvenció per actuar a la zona de la rotonda

L’Ajuntament de Vinaròs continua amb el projecte d’adequació de les zones industrials del municipi, amb l’aprovació durant la sessió plenària de mes de febrer, de la memòria per a la millora d’accessibilitat i eficiència del polígon de les Capçades, a l’encreuament amb l’avinguda de Gil d’Atrosillo. 

El projecte, amb una inversió de 180.000€ que s’ha presentat a l’IVACE, inclou la renovació de tot el ferm en el punt d’unió de l’avinguda de Gil d’Atrosillo amb el camí de les Capçades i carrer de Benet XIII, on actualment es situa l’heliport. Aquesta zona, amb un asfalt molt malmès, també presenta moltes irregularitats que ocasionaven perillositat, i amb les feines s’oferirà una major seguretat viària. A més, també es millorarà la recollida d’aigües pluvials amb l’adequació dels SUD’s existent, i s’actuarà en accessibilitat de voreres i carril bici. En aquest sentit, es buscarà la unió entre els diferents carrils bici, per donar continuïtat la xarxa. 

Per part de l’Ajuntament s’ha iniciat la redacció del projecte d’obra per a poder realitzar la posterior licitació, amb l’objectiu de poder enllestir tots els treballs abans del 31 de desembre del 2023, en el cas d’aconseguir la subvenció de l’IVACE.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, recordava que aquesta legislatura s’han dut a terme millores en el polígon de les Planes Altes, Carretera d’Ulldecona i ara a la zona de Capçades, amb una inversió total que supera els 600.000€, que ha comptat amb la finançament de l’IVACE. Segons afegia Morellà “aquesta aposta ferma per millorar les zones industrials ha de continuar, donat que encara existeixen moltes carències, en especial en connexions de fibra i en zones d’aparcament”. Així mateix, assenyalava que també s’ha de continuar amb les millores d’eficiència energètica, repavimentació i senyalització. 
 
Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina, comentava que “és important treballar en l’adequació de les àrees industrials per a oferir uns serveis òptims a les empreses ja instal·lades, perquè milloren la seua competitivitat, al mateix temps de suposar un reclam per a l’arribada de nova indústria, que ajude a generar ocupació”.

Directe