Rhamsés Ripollés, designat candidat a l’alcaldia de Morella

L’assemblea local del PSPV-PSOE ha aprovat el seu nomenament per unanimitat

Rhamsés Ripollés Puig serà, de nou, el candidat a l’alcaldia de Morella pel PSPV-PSOE en els pròxims comicis municipals que es celebraran el 28 de maig.

L’actual alcalde, en el càrrec des del 2012, al ser nomenat candidat per a les properes eleccions municipals, ha volgut “agrair tot el suport permanent de la militància i del grup municipal en esta legislatura tan intensa, complexa i de molt de treball que estem a punt de finalitzar. Ara, els i les socialistes anem a configurar un equip potent i amb moltes ganes de continuar treballant per Morella, amb un projecte ambiciós per a totes i tots”.

Rhamsés Ripollés ha afegit que “els propers anys són molt especials per als morellans i morellanes. Junts serem capaços de fer realitat molts projectes i anhels per millorar i generar noves oportunitats. Demostrem dia a dia la nostra capacitat i treball pel nostre poble i renove, amb més força i il·lusió, el compromís amb tots els nostres veïns per continuar fent de Morella un poble cada dia millor. Vull comptar amb tota la ciutadania”.

Directe