Peníscola construirà el pont en el barranc de Moles abans de l’estiu

Ja s'ha rebut l'autorització de l'administració autonòmica per a les obres

Andrés Martínez visita la ubicació al costat de l'edil Jorge Rovira

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola preveu l’execució del nou pont en el barranc de Moles per a abans de l’estiu, concretament els terminis que maneja l’àrea finalitzarien el mes de maig, així ho ha concretat el mateix edil responsable d’aquestes tasques, Jorge Rovira.

Aquest mes s’ha rebut el permís sol·licitat a la Generalitat Valenciana per a poder realitzar la intervenció i en el Ple municipal del pròxim mes de març, després de la liquidació del pressupost de l’any anterior i la incorporació de romanents, es podrà executar l’obra, el pressupost de la qual és d’uns 50.000€, per a la millora de l’accessibilitat i la seguretat de les urbanitzacions confrontants al barranc de Moles, on es troba també el camí de Santa Magdalena.

“Aquesta millora necessària no és competència estrictament municipal i estava supeditada a l’autorització de les administracions superiors que han hagut d’autoritzar l’actuació, després d’aquest tràmit estem ja per fi en disposició d’executar-la” explicava Rovira, amb la previsió de poder iniciar els treballs el mes d’abril i finalitzar-los el mes de maig, perquè la seua execució serà d’entre dues a tres setmanes.

Directe