Peníscola avança en el desbrossament dels principals barrancs de la població

Actuen al barranc de Roquetes, després de fer els treballs en el Barranc de Fontnova i Barranc de Moles al llarg de l'últim semestre

La regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Peníscola està treballant avançant en aquesta “important intervenció en els principals barrancs del terme municipal” en paraules del propi regidor de l’àrea, Miguel Castell.
Concretament es tracta en aquest moment del desbrossament i neteja intensiva del Barranc de Roquetes, tasca que s’està executant després d’intervindre en el Barranc de Moles i barranc de Fontnova.
Aquesta setmana han començat ja les tasques que es preveu que s’estenguen fins a principis del mes pròxim.

“En el pressupost del passat any i de l’actual hem previst partida per a poder actuar amb contundència per a millorar la seguretat d’aquests entorns i, una vegada tramitats els permisos pertinents amb les administracions superiors, necessaris per a escometre aquestes tasques, hem pogut avançar” ha explicat Castell, aclarint que ha sigut necessària l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i l’àrea de medi ambient de la Generalitat per a dur-los a terme.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat la zona per a comprovar l’avanç de les tasques “que suposen la major intervenció municipal en aquests entorns dels últims anys, gràcies a la insistència i diligència de l’àrea de medi ambient en el consistori, per a la definitiva consecució dels permisos amb l’objectiu d’intervindre en espais la regulació dels quals transcendeix de l’àmbit municipal” ha ampliat, satisfet pel desenvolupament d’aquests.

Directe