Avancen a bon ritme les obres del nou aparcament de l’entorn del Mercat

Les 66 noves places s’incorporaran a la zona blava per tal d’afavorir la rotació de vehicles

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha visitat avui les obres d’adequació del pàrquing del carrer de Joan Carles I que donarà servei als clients del Mercat i també a tot el comerç de la zona centre de la ciutat.

Els treballs, que avancen a bon ritme, han canviat notablement la fesomia d’aquesta zona de la ciutat, una vegada enderrocats els murs perimetrals del solar que han deixat al descobert la parcel·la de més de 1.500 metres quadrats on s’habilitaran 66 places d’aparcament.

«Amb aquestes obres —ha dit l’alcaldessa— facilitarem que totes les persones puguen vindre a comprar al Mercat en cotxe, si ho necessiten, de manera que aquesta és una inversió en el comerç de proximitat i sostenible i una aposta ferma pel comerç de Benicarló».

Xaro Miralles ha recordat que «ja fa temps que des de l’equip de govern vam decidir, i crec que amb bon criteri, eliminar el tràfic rodat de l’entorn del Mercat per donar un major protagonisme als vianants». «I una part d’aquesta transformació suposava habilitar noves places d’aparcament en un espai proper, que és precisament el que estem fent».

L’alcaldessa s’ha mostrat convençuda que «posarem en valor tota aquesta zona» i ha anunciat que «les 66 places s’incorporaran al sistema de zona blava per tal d’afavorir la rotació de vehicles, tal i com ens han demanat els venedors del Mercat».

«Entre aquest nou aparcament, el pàrquing de la plaça de Mossén Tomás, el pàrquing de la plaça de la Constitució i la zona blava dels carrers de Joan Carles I, Colon i Francisco Pizarro, crec que tenim el centre de la ciutat absolutament cobert pel que fa a aparcament», ha assegurat Xaro Miralles.

Les obres d’adequació del pàrquing tenen un termini d’execució de dos mesos, tot i que es paralitzaran durant la celebració de les Falles per coincidir les obres amb la ubicació de la Falla Mercat Vell.

Pel que fa a les obres de remodelació de l’entorn del Mercat, l’alcaldessa ha dit que continuen avançant dins dels terminis previstos i que s’acabaran al mes de juny.

En aquest sentit, Xaro Miralles ha anunciat que la Regidoria de Comerç ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d’Economia Sostenible de 38.000 euros per a pintar la façana del Mercat i adequar-la als nous colors del nou paviment de l’entorn del Mercat.

Directe