Peníscola ja té els terrenys per a la rotonda de la Ratlla del Terme

La Generalitat, que executarà l'obra, va remetre la setmana passada als Ajuntaments de Peníscola i Benicarló el projecte constructiu

Peníscola ja té els terrenys per a la rotonda de la Ratlla del Terme

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha visitat al costat dels dos principals propietaris dels terrenys sobre els quals haurà de construir-se la rotonda projectada en la Ratlla del Terme i ha confirmat la disposició d’aquests de cedir de manera gratuïta les parcel·les necessàries per a l’execució de l’obra.

La Direcció General d’Obris Públiques, Transport i Mobilitat ha remès als Ajuntaments de Peníscola i Benicarló fa a penes uns dies el projecte definitiu de la rotonda que la Generalitat construirà en l’antiga N340 en la intersecció amb la Ratlla del Terme, projecte que ha sofert alguns canvis respecte al proposat inicialment.

Martínez ha confirmat els primers contactes amb els propietaris afectats després de conèixer la primera proposta i la seva ràpida citació després de comptar amb la ubicació definitiva per a, així, “poder avançar com més aviat millor en l’execució d’aquesta obra que millorarà la seguretat viària de la zona, així com els accessos a la zona comercial i industrial del seu entorn”.

L’alcalde ha manifestat la necessitat que l’Ajuntament de Benicarló avanci també amb celeritat en la consecució dels terrenys que li correspon obtenir per a exigir la ràpida construcció d’aquesta nova infraestructura.

L’administració autonòmica preveu dur a terme l’inici de les obres en el present trimestre, treballs que duraran quatre mesos.

Directe