Finalitza l’adequació dels camins Racons i Xivert

En total ha suposat una inversió de 90.266€, IVA inclòs, finançat al 50% per l’Ajuntament i el Govern Central

Durant el passat mes de desembre es van donar per finalitzades les obres de millora i reparació dels camins rurals de Racons i Xivert. Cal destacar que els dos vials presentaven un asfalt deteriorat degut al pas del temps i les inclemències meteorològiques, sobretot com a conseqüència de les intenses precipitacions que es van produir al setembre del 2021.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que les feines han consistit l’anivellament i compactació dels vials, amb la posterior aplicació d’un tractament DTS. Segons detallava tant el camí Racons com Xivert es tracta de dos vials molt utilitzats pels veïns per accedir a les seues finques i cases, o bé per traslladar-se fins a altres localitats, “per tant és fonamental garantir un estat correcte per oferir una millor seguretat viària”.

Morellà comentava que la reparació dels camins rurals és una prioritat per a l’Ajuntament i recordava que durant aquesta legislatura s’han invertit en adequació i manteniment prop de 500.000€, i durant el 2022, es va sol·licitar una subvenció de fons europeus REACT-EU de 600.000€ per realitzar millores en altres camins de Vinaròs, una ajuda que encara està pendent de resolució.

Camins Cometes
i Melilles

En les properes setmanes començaran les feines de reparació i millora de l’asfalt dels camins Cometes i Melilles, també inclosos en la licitació que va publicar l’Ajuntament el passat mes d’octubre. La regidora Morellà ha destacat que un cop finalitzades totes les obres s’hauran adequat més de 8,9 quilòmetres de vials, amb una inversió de prop de 400.000€, subvencionada al 50% pel Govern Central.

Directe