Vinaròs trau a licitació la redacció del projecte bàsic i d’execució del parc verd de Joan XXIII

Per un import 23.132,78 euros

Aquesta setmana s’ha iniciat el procés de licitació per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, així com la direcció d’obres, coordinació de seguretat i control de qualitat del parc verd situat al carrer del Papa Joan XXIII, per un import 23.132,78€.

Aquest projecte inclourà els aspectes de connectivitat i accessibilitat del parc, l’ordenació, amb recorreguts, superfícies i propostes d’acabats. Així mateix també inclourà la relació dels ecosistemes, vegetació i estructures que afavorisquen la biodiversitat, a més de l’equipament, elements i mobiliari urbà.

El projecte haurà de tindre en compte les directius incloses en la subvenció de Plans d’Impuls en el Medi Ambient Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana (PIMA), amb la prevenció de riscos associats al canvi climàtic, la creació d’illes de calor i l’increment de la biodiversitat urbana i millora d’hàbitats.

Aquesta inversió està inclosa dins de la subvenció rebuda per part de la Generalitat per un import de 110.563€ amb una data màxima d’execució fins l’octubre del 2023.

La regidora de Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha destacat que “el nou parc verd comptarà amb una superfície de 12.263 metres quadrats i suposarà la creació d’un nou pulmó verd per a Vinaròs”.
El termini per presentar les ofertes finalitza el proper 11 de gener del 2023.

Directe