S’adjudiquen les obres d’adequació del pàrquing del Mercat per 147.000 euros

La mateixa empresa serà l’encarregada dels treballs del segon lot, que havia quedat desert

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a l’empresa Pavasal les obres d’adequació del pàrquing del carrer de Joan Carles I que donarà servei als clients del Mercat de Benicarló. Els treballs començaran al mes de gener i serviran per a habilitar fins a 67 places d’aparcament, de manera que es cobriran les necessitats d’estacionament del Mercat de Benicarló.

Els treballs, que tindran un termini d’execució de dos mesos des de la firma de l’acta de comprovació de replanteig, inclouran l’enderrocament dels murs exteriors del solar, la pavimentació dels 1.500 metres quadrats de superfície de la parcel·la i la construcció d’un mur interior per a separar el pàrquing de les propietats privades que es troben a l’interior. A més, s’enderrocaran també algunes edificacions interiors i se soterrarà el cablejat elèctric.

Paral·lelament, també s’ha adjudicat a la mateixa empresa el segon lot de les obres de remodelació de la plaça del Mercat, que en una primera licitació havien quedat desertes. Els treballs es corresponen amb els acabats i l’equipament urbà de tot l’entorn.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacció per l’adjudicació tant de l’adequació del pàrquing com del segon lot de les obres del Mercat i ha reiterat «el compromís de l’equip de govern amb la revitalització del Mercat i de tota la zona centre de la ciutat»

Miralles ha subratllat que «amb l’habilitació d’aquest pàrquing i amb les obres de millora de l’entorn que s’estan duent a terme ara mateix, no només millorarà notablement la imatge del Mercat sinó que es potenciarà el seu paper com a peça clau en el desenvolupament econòmic de la ciutat».

Les obres d’adequació del pàrquing s’han adjudicat per un import de 147.901,46 euros (IVA inclòs) mentre que el segon lot de les obres del Mercat s’ha adjudicat per 136.915,13 euros.

Directe