El PP denuncia que el segon Centre de Salut de Vinaròs no estarà fins a l’any 2027

“Els vinarossencs no mereixen un Alcalde que està més compromès amb el PSPV-PSOE que amb Vinaròs”, diu el portaveu Amat

El Partit Popular de Vinaròs ha mostrat avui, a través del seu portaveu Juan Amat, “la decepció per una visita del Conseller de Sanitat que és aplaudida per l’Alcalde, Guillem Alsina, que torna a mostrar un compromís més gran amb el PSPV-PSOE que amb Vinaròs”.

Amat ha recordat que “estem al desembre de 2022 i el Conseller de Sanitat va venir a anunciar un Centre de Salut virtual, que ens van prometre fa anys que estaria finalitzat aquest 2022, i en canvi ara se’ns diu que es posarà en marxa al any 2027”.

El portaveu dels populars ha fet un recordatori “amb allò que Alsina pretén que oblidem. El 2017 tant Alsina com Ximo Puig van vendre com un èxit que s’havia pressupostat el Centre de Salut, però no es va fer res. Va passar el mateix l’any 2018 on es va pressupostar, però no es va executar ni un cèntim de la inversió anunciada”.

Amat ha continuat assenyalant que “el 2019, abans d’unes eleccions locals i autonòmiques, van dir que el segon Centre de Salut estaria en marxa el 2022 i van anunciar les quantitats que es destinarien a aquest objectiu. No es va fer res. Però el febrer del 2021 veiem com ens diuen que el Centre de Salut estarà construït en un any. Una altra nova mentida”.

Des de les files populars el seu portaveu ha afirmat que “ni l’Alcalde, Guillem Alsina, ni el Conseller tenen cap credibilitat perquè porten mentint des de fa molts anys i la realitat és que els vinarossencs segueixen tenint únicament un solar en lloc d’un Centre de Salut” .

Concloïa Amat remarcant que “el problema de Vinaròs no és només tenir una assistència sanitària molt deficitària sinó tenir un alcalde que en lloc de reivindicar es dedica a tapar les vergonyes a la Generalitat Valenciana davant dels seus incompliments”.

Directe