Cinctorres licita la primera fase de les obres del nou ajuntament

El Pla Conviure aporta 500.000 euros en diverses anualitats per a aquest projecte

L’equip de govern de Cinctorres ha iniciat el procés de licitació per a la primera fase de l’obra de construcció d’un nou ajuntament. Aquests treballs inicials suposaran l’enderrocament de l’actual construcció. Gràcies a l’ajuda del Pla Conviure, que aportarà 500.000 euros en diverses anualitats, s’ha pogut comprar l’edifici on s’ubicarà el nou espai enfront del que ja existeix, i realitzar el projecte de l’obra.

La licitació es troba en aquests moments oberta i es poden rebre ofertes fins al 2 de gener, seguint els tràmits habituals. De cara a avançar el més ràpid possible aquest projecte, l’Ajuntament traurà a licitació la segona fase de l’obra, que consistirà en la construcció de l’espai mentre duren els treballs de la primera, que s’espera que finalitzen en un parell de mesos.

Mireia Mestre és l’alcaldessa de Cinctorres

S’espera que una vegada licitat l’enderrocament de l’edifici, els treballs puguen començar en les primeres setmanes de 2023.

Directe