Benicarló signa un conveni per al control i el benestar de les colònies de gats

Té com a objectiu preservar la salut pública, el control poblacional i la millora de la qualitat de vida dels felins

L’Ajuntament de Benicarló ha signat un conveni amb l’Associació Pels Gats-Projecte CES amb la finalitat de preservar la salut pública i mantindre el control de la població de les colònies felines que hi ha al municipi.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la presidenta de l’Associació pels Gats, Mònica Hoscheid, han firmat el conveni, en presència de la regidora de Medi Ambient, Filo Agut.

A través del conveni se subvencionaran les despeses pròpies de la metodologia CER (Captura, Esterilització i Retorn) així com altres tractaments veterinaris per al control sanitari de les colònies. El conveni servirà també per a adquirir el material necessari per a condicionar les colònies protegides i per a comprar productes alimentaris per als gats.

Paral·lelament, l’associació es compromet a mantindre en condicions higièniques les colònies, supervisar l’estat dels animals que hi viuen o alimentar els gats en els llocs previstos exclusivament per a això.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament dona suport econòmic a les tasques de gestió que de manera voluntària porta a terme l’associació i, alhora, garanteix unes bones condicions de vida i de salut als animals.

Directe