Forcall engega la primera ronda per decidir en què s’invertiran 6.000 euros dels comptes municipals

Les 5 propostes seleccionades es votaran el 7 de gener

Forcall, en una imatge recent

Dins dels pressupostos de l’Ajuntament de Forcall per a l’anualitat 2023 es destina una quantitat de 6.000 € per a establir un procés de participació ciutadana per a identificar propostes d’inversió o despeses corrents.

A part d’inversions poden ser propostes que afecten activitats i programes de cultura, benestar social, medi ambient i ocupació. La recollida de propostes es farà fins el 26 de desembre a través d’un formulari electrònic que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament. Una vegada recollides les propostes es determinarà la seva viabilitat per part d’una Taula Tècnica.

Les 5 propostes seleccionades entre aquelles informades favorablement per part de la Taula Tècnica que tinguin més suports es votessin el 7 de gener de 2023 en horari d’11.00 a 14.00 hores a la Plaça Major. Posteriorment es comunicarà a tots els veïns la proposta més votada i la seva realització es farà dins dels pressupostos de l’any 2023.

Directe