Benicarló inverteix 75.000 euros en la millora i renovació dels parcs infantils

Es renovaran els parcs infantils de la plaça d’Isabel de Villena, grup de Sant Bartomeu i plaça de l’Emperador Carles I

Benicarló inverteix 75.000 euros en la millora i renovació dels parcs infantils

La Brigada d’Obres i Serveis ha començat la millora i renovació dels parcs infantils de Benicarló, unes actuacions que compten amb una partida de 75.000 euros al Pressupost de l’Ajuntament de 2022.

Els treballs han començat pel parc de la plaça d’Isabel de Villena, a la zona nord de la ciutat, on s’ha retirat el material deteriorat, s’han col·locat els elements de joc nous i s’ha substituït el terra de llosa per un paviment continu més segur per als usuaris del parc.

Paral·lelament, s’està treballant també en el parc infantil del grup de Sant Bartomeu, on s’ha substituït el parc infantil per un joc més modern, de temàtica marinera, i on també s’ha instal·lat un paviment continu.

L’últim parc que es renovarà serà el de la plaça de l’Emperador Carles I, on es renovarà l’element central i també el paviment, que ha quedat malmés per l’ús.

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha assenyalat que «tots els elements de joc instal·lats compleixen la normativa d’accessibilitat i seguretat per a aquests tipus d’instal·lacions» i ha declarat que «mantindre i modernitzar els espais d’oci dels xiquets i xiquetes és una prioritat per a l’equip de govern».

Ilde Añó ha anunciat que de cara el 2023, l’objectiu és renovar el parc infantil de la plaça de la Constitució.

Directe