Vilafranca llança una enquesta per a crear el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Es vol fomentar el caminar o la bici

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat un procediment de redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Per a això ha iniciat un procés de participació ciutadana a través d’una enquesta en línia amb la qual conèixer l’opinió dels veïns i veïnes i identificar les principals qüestions en matèria de mobilitat a les quals s’enfronta Vilafranca.

Amb les respostes obtingudes, “es treballarà per revisar i millorar les pautes de mobilitat, així com per dissenyar aquelles actuacions que porten a una mobilitat més sostenible”, apunten fonts municipals.

El PMUS-Vilafranca “té com a objectiu implantar formes de desplaçament més sostenible (caminar o bicicleta) dins del municipi. Maneres de transport que facin compatible el creixement econòmic, la cohesió social i la defensa del medi ambient amb una millor qualitat de vida per a la ciutadania”.

Així mateix, “es proporcionaran alternatives al vehicle privat, més sostenibles, eficaços i confortables, al mateix temps que conscienciarà de la necessitat d’un ús més eficient del vehicle privat”, conclouen.

Directe