L’Ajuntament de Peníscola ampliarà al gener l’enllumenat d’Edison a Font Nova

Els treballs inclouen 64 nous punts de llum en el vial que connecta totes dues urbanitzacions

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat l’adjudicació de les obres d’instal·lació d’enllumenat públic en el camí del Pebret, concretament en el tram comprés entre el Residencial Edison i la Urbanització Font Nova. Es tracta d’un tram de vial de més de dos quilòmetres en el qual s’instal·laran 64 nous punts de llum.

L’edil de l’àrea, Jorge Rovira, ha informat que les obres s’executaran durant el primer quadrimestre de l’any pròxim, després de finalitzar els tràmits administratius i al final de les festes nadalenques. El regidor ha acompanyat l’alcalde, Andrés Martínez, a la zona en la qual es duran a terme les obres, la finalització de les quals es preveu al voltant de la Setmana Santa.

L’empresa adjudicatària ha sigut CLECE, S.A. i la inversió municipal ascendirà a 287.931,25 euros.

Directe