Benassal denuncia el robatori de llums al paratge natural del Rivet

De les 10 que s'havien instal·lat, només en queden 3

L’Ajuntament de Benassal denuncia el robatori de llums d’autonomia solar que s’havien instal·lat en el Paratge Natural Municipal El Rivet. Aquest acte vandàlic suposa la pèrdua d’una inversió destinada a fer més accessible l’entrada al paratge i també facilitar la visió dels camins que travessen el bosc. L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land és l’organisme promotor d’aquesta actuació, que havia instal·lat 10 llums i, ara, únicament queden 3.

L’associació també ha invertit en la col·locació de baranes de fusta, en panells informatius sobre els recursos turístics de la zona, en reflectores de seguretat en zones d’escassa llum i en pals amb senyals indicadors de distàncies i direccions cap als recursos del Rivet. D’altra banda, s’ha instal·lat un dispositiu per a controlar l’afluència de visitants en el paratge natural.

L’Ajuntament de Benassal condemna fermament aquests actes vandàlics que atempten contra l’interès de tots els veïns i veïnes. De la mateixa manera, s’extremen les precaucions perquè no torne a repetir-se un cas així, que suposa una pèrdua d’inversió i de temps dedicat a fer del Rivet un lloc més accessible per a tothom.

Directe