L’ajuntament adquireix una nau al polígon industrial de Morella

S'està condicionant per a albergar les funcions de magatzem i sales de formació o reunions

L’ajuntament de Morella ha adquirit una nau al polígon industrial les Casetes amb l’ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb una subvenció de 179.000 euros. Aquesta té unes característiques de 500 m2, a més de zona exterior en la part de darrere i un entresolat.

Actualment, es treballa en el condicionament d’aquesta per albergar diferents funcions que oferirà com són la de magatzem, així com sales de formació i reunions. L’IVACE aporta una part de la compra i de les actuacions de condicionament i l’altra la sufraga el consistori.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’ajuntament no tenia cap nau en propietat al polígon industrial i és molt útil per a cobrir diferents necessitats que tenim, tant de magatzem com d’altres serveis”.

L’edil ha explicat que “la nova nau servirà com a magatzem, sobretot de les àrees de cultura i patrimoni, encara que també es condicionen espais per albergar altres activitats com reunions o formació”. Finalment, ha afegit que “per adquirir-la, vam obrir un procés de licitació on es van presentar quatre ofertes i esta va ser la que va guanyar tant per les característiques com pel preu”.

Per a adquirir aquesta nova nau, l’ajuntament va obrir un procés de licitació on es podien presentar totes les persones interessades a vendre naus industrials. Així, es van presentar quatre ofertes, les quals es van valorar fins que es va escollir aquesta.

Altres millores
al polígon

Les millores i manteniment del polígon industrial Les Casetes és constant per a facilitar els serveis i infraestructures necessàries per a l’activitat de les empreses allí ubicades. Durant els últims mesos, s’han millorat les voreres del polígon. També, s’ha instal·lat un depòsit de gas i les canalitzacions necessàries per a abastir a les empreses. A més, també a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) s’ha millorat el servei de videovigilància i l’enllumenat públic amb fanals que utilitzen panells solars, la qual cosa suposa un estalvi econòmic i augmentar l’enllumenat de diverses zones que ho necessitaven.

Cal recordar que també s’ha plantejat una modificació puntual del PGOU per a dotar de més sòl industrial a l’actual polígon de Les Casetes. Finalment, s’ha de destacar també que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ja ha previst els treballs de reasfaltat de l’enllaç del polígon amb la carretera N-232, el qual necessita una millora per a estar en les condicions adequades al trànsit pesant característic de la zona.

Directe