La Diputació de Castelló inicia el procés de creació del Consorci Provincial de l’Aigua

Es busca garantir els recursos hídrics i unificar el preu de l'aigua

El president de la Diputació de Castelló, José Martí; el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia; el president del consorci d’Aigües de la Plana, José Benlloch; i el president del consorci del Pla de l’Arc, Francisco Oller, han consensuat amb els representants dels 24 municipis adherits iniciar el protocol de constitució del nou Consorci Provincial d’Aigua.

Aquest protocol contempla la fusió d’ambdós consorcis i la posterior adhesió de la resta d’ajuntaments de la província, estiguen o no consorciats actualment. El Consorci Provincial de l’Aigua té com a objectiu final garantir els recursos hídrics a tota la població i durant tot l’any i fomentar la unificació del preu de l’aigua en alta a tots els municipis de les Comarques del Nord.

Directe