L’Ajuntament i la Perkutada renoven el conveni de col·laboració

Aquest document recull l’aportació econòmica de l’Ajuntament, així com el suport logístic que es dona en forma del local d’assaig

Com s’està portant a terme amb totes les associacions del poble, l’Ajuntament de Morella ha renovat el conveni de col·laboració amb la Perkutada. Aquest grup musical sol amenitzar festes com Carnestoltes, els bous de Sant Roc, o més properament, l’encesa de les llums de nadal que tindrà lloc el proper 2 de desembre.

Aquest document recull l’aportació econòmica de l’Ajuntament, així com el suport logístic que es dona en forma del local d’assaig.

La Perkutada és una associació que, com moltes altres, s’ha vist molt afectada per la pandèmia de la COVID-19 a l’hora de poder oferir les seues actuacions, però ja torna a la normalitat, començant el proper 2 de desembre.

Des de la Perkutada s’agraeix la renovació del conveni i s’espera amb ganes la finalització de les obres al Colomer Zurita per a disposar d’un espai d’assajos propi.

Iván Adell és membre de la Perkutada

L’Ajuntament de Morella i les associacions locals continuen renovant els convenis de col·laboració de cara a l’any 2023.

Directe