El president de la Diputació rep al primer ministre de Romania

José Martíi Nicolae Ciucă es troben amb associacions romaneses de Castelló

El president de la Diputació rep al primer ministre de Romania

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha rebut aquesta vesprada en el Palau Provincial al primer ministre de Romania, Nicolae Ciucă, dins dels actes que s’han celebrat aquest dimecres en la capital de la Plana amb motiu de la I Cimera hispà-romanesa entre el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el primer ministre de Romania.

José Martí ha rebut a Nicolae Ciucă en la plaça de les Aules, qui amb posterioritat ha signat en el Llibre d’Honor de la Diputació Provincial de Castelló. Ha sigut moments abans de celebrar una trobada amb representants de diferents associacions romaneses de Castelló en el saló de Recepcions del Palau Provincial, acte en el qual han sigut presents unes 120 persones i que ha comptat, entre altres, amb la presència de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. José Martí ha destacat els “grans vincles” que existeixen entre els dos països.

Directe