José Martí es reuneix amb el nou delegat de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana

El president de la Diputació trasllada a Ferrer Alba que es mantindràn les ajudes al sector

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s’han reunit amb el nou delegat de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana a Castelló, Juan José Ferrer Alba, i el tècnic Jorge Ortega Godino. Durant la reunió s’han abordat assumptes importants per a la caça, la seua situació i les ajudes que la Diputació de Castelló continuarà mantenint per al sector.

Així mateix, també s’ha abordat la Llei de Benestar Animal i la incidència que pot tindre als ajuntaments que, segons la proposta legislativa, adquiriran noves responsabilitats, la qual cosa serà més complicat per als ajuntaments xicotets.

Tant el president de la Diputació de Castelló com el diputat provincial de Desenvolupament Rural han destacat la importància que té la caça per a Castelló, sobretot, per a evitar la superpoblació d’algunes espècies com els senglars, que suposen un perill en la circulació i la possible transmissió de malalties.

Directe