Peníscola es reivindica com a ciutat saludable

En el Ple ordinari l'Ajuntament ha sol·licitat la seua adhesió a la xarxa estatal

La Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables persegueix la promoció i protecció de la salut i el benestar dels ciutadans, en concordança amb els principis del projecte “Healthy Cities” de l’Organització Mundial de la Salut.

L’Ajuntament de Peníscola en Ple ha aprovat sol·licitar l’adhesió del municipi a aquesta xarxa estatal per a això es compromet a elaborar una anàlisi de la situació i un Pla de Salut per a la localitat.
S
La proposta, del grup municipal Compromís, ha sigut secundada pel conjunt de la corporació, “ja que dona continuïtat a les diferents iniciatives que des de la Regidoria de Sanitat i Benestar Social venim impulsant, com la nostra adhesió a Xarxa Salut, i la programació d’activitats per a la divulgació i promoció de la salut i els hàbits saludables en tots els trams d’edat” ha ampliat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Directe