Peníscola demana poder celebrar actes de nadal i de l’escola al Palau de Congressos

Aquestes activitats s'han celebrat allí des de la seva obertura

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola enlletgeix a la Generalitat el seu canvi de criteri respecte a la possibilitat de desenvolupar activitats al Palau de Congressos per part del consistori.
Concretament, s’ha referit l’edil de l’àrea, Ramón Simó, a la negativa del Institut Valencià de Cultura, a la realització de les activitats nadalenques d’arribada i repartiment de regals als nens i nenes de la localitat a càrrec de Papà Noel i els Reis d’Orient.

També s’ha rebut la negativa per resposta per part del IVC a la sol·licitud de celebració de la clausura del curs escolar dels centres educatius públics, en aquest espai.

Des de l’administració autonòmica al·ludeixen a la coherència amb el criteri de gestió dels seus espais, alguna cosa que el propi regidor, Ramón Simó, ha sol·licitat aclarir i ampliar, “ja que des de l’obertura del Palau hem pogut dur a terme aquestes activitats, a excepció del passat any, en el qual ja se’ns va denegar, alguna cosa que no entenem ni compartim” ha manifestat.

D’aquesta manera l’edil ha traslladat el seu desacord amb aquesta decisió del IVC, que ha recordat que gestiona el Palau de Congressos de Peníscola de titularitat autonòmica, “gràcies a la cessió del terreny municipal sobre el qual es va construir, una col·laboració que la Generalitat sembla que vol oblidar ara, però nosaltres continuarem insistint en el que creiem que és just per al nostre municipi” ha assegurat.

Directe