Barrachina inicia una ruta per la província “amb la missió d’escoltar de primera mà a la ciutadania”

La líder provincial del PP mantindrà reunions de treball i trobades amb sectors productius

La presidenta provincial del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, inicia la ruta ‘La província que mereixes’ per a recórrer tot el territori amb la missió d’escoltar de primera mà a la ciutadania. La líder provincial del PP mantindrà una intensa agenda en tot el territori castellonenc amb reunions de treball, trobades amb sectors productius i contacte directe amb la ciutadania.

“Seguim amb el diàleg permanent per a abordar de manera directa els problemes i necessitats dels ciutadans i sectors productius de la nostra província”, afirma Barrachina. “La presència en el territori respon al compromís del Partit Popular amb tots els habitants dels municipis de la província. Continuarem escoltant i abordant de manera directa els problemes i necessitats dels ciutadans perquè és la nostra major preocupació conéixer la realitat de cada territori per a poder aportar les solucions més adequades”, explica Barrachina.

La líder provincial del PP, juntament amb els alcaldes i líders locals del Partit Popular seran els protagonistes d’aquesta iniciativa. “La missió central consisteix a prendre contacte directe amb les necessitats locals i contribuir a forjar un pla de futur per a tota la província de Castelló”, destaca la presidenta.

“Junts aconseguirem la província que mereixen els castellonencs. La ruta és un exercici de compromís amb tots els habitants destinat a atendre els objectius de cadascun dels municipis dins d’un projecte de llibertat, confiança i prosperitat que obrirà les portes del futur per a tota la província”, subratlla Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló subratlla que “ha arribat el moment d’avançar junts per la província que els castellonencs mereixen”. “No escatimarem temps ni esforç, estem treballant perquè tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen la província que mereixen”, afirma la líder provincial del PP.

Directe