Ximo Puig anuncia ajudes per a reparar els danys provocats per les pluges dels últims dies

Ho farà aquest divendres al Ple del Consell

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Ple del Consell de divendres concedirà ajudes per a reparar els danys provocats per les fortes pluges dels últims dies.

El president ha fet aquest anunci durant la seua intervenció en la clausura de la cimera municipal Aliança Valenciana contra la Inflació, en la qual han participat representants municipals i agents socials amb l’objectiu de posar en comú mesures per a pal·liar els efectes de l’escalada de preus en les famílies.

Ximo Puig ha mostrat la seua solidaritat amb les famílies i els municipis afectats, i ha indicat que el Consell aprovarà en la seua pròxima sessió plenària aquestes ajudes que permetran dur a terme actuacions en els termes municipals més afectats, especialment a les comarques de l’Horta Sud, el Camp de Túria, la Plana Baixa, i el Maestrat.

El màxim responsable del Consell ha assenyalat que les ajudes constitueixen una mesura conjuntural per a pal·liar la situació, però ha advocat pel treball conjunt de totes les administracions per a aplicar mesures estructurals que permeten reforçar la lluita contra el canvi climàtic, de manera que ho ha considerat com una estratègia per a garantir el futur de la Comunitat Valenciana.

Directe