Ix de nou a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

El lot es correspon amb l’equipament de l’oficina i té un import de 95.609,15 euros

La Plataforma de Contractació de l’Estat ha publicat per segona vegada la licitació del lot 2 corresponent a les obres de reforma i distribució de l’oficina d’atenció a la ciutadania que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

La nova licitació s’ha adaptat als nous preus del mercat per intentar atraure un major nombre d’empreses i inclou els tancaments, instal·lacions, revestiments i equipament de les oficines, amb un import de licitació de 95.609,15 euros.

El primer lot, corresponent a l’execució dels treballs d’obra, es va adjudicar a l’empresa Eiffage Energía SLU per un import de 207.983,96 euros.

El nou espai d’atenció ciutadana, que rebrà el nom de SAP (Servei d’Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici i centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

El SAP, que s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER, serà un espai completament accessible que comptarà amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenció presencial, sala d’atenció confidencial, espai per a ordinadors per a la ciutadania, zona per a emplenar documentació i espai per a caixer automàtic. També s’habilitarà a la primera planta una sala de reunions, i zona d’arxiu i d’oficines.

El termini de presentació d’ofertes d’aquesta segona licitació finalitzarà l’1 de desembre.

Directe