Benicarló busca tornar a la normalitat després del temporal

Des de primera hora, els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis han estat treballant en la neteja

Des de primera hora, els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis han estat treballant en la neteja de sediments acumulats en diferents zones del terme municipal a causa de les pluges del cap de setmana.

Els treballs han començat per eliminar l’acumulació d’aigua i de restes vegetals als camins que creuen la rambla de Cervera, una de les zones més afectades, i posteriorment continuaran amb la neteja de les platges.

Actualment, continua tallat el trànsit als camins que creuen la rambla de Cervera (Mar Xica, Cementeri, antic parc de bombers, camí de Sant Jordi i camí dels Moliners). A la resta de camins s’ha restablert la circulació amb normalitat.

Directe