Vinaròs rep la distinció de “Ciutat de la Ciència i la Innovació”

En un acte celebrat a l'Auditori Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria

Vinaròs rep la distinció de “Ciutat de la Ciència i la Innovació”

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha rebut, de mans de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el guardó que distingeix a Vinaròs com a “Ciutat de la Ciència i la Innovació” en un acte celebrat a l’Auditori Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria. Al costat de Vinaròs van recollir el guardó els altres dinou municipis premiats enguany pel Govern d’Espanya.

En el lliurament es va posar de manifest la qualitat de la candidatura presentada per Vinaròs amb projectes realistes i ben plantejats en tots els àmbits, així com per l’interés col·laborador de l’Ajuntament manifestat per les xarxes i fòrums supramunicipals en què participa. El Ministeri de Ciència i Innovació va valorar el caràcter innovador dels projectes duts a terme per l’Ajuntament de Vinaròs en matèries com la transformació digital dels serveis públics, l’eficiència energètica, la lluita contra la bretxa digital, la creació d’ocupació i el suport a les pimes i als emprenedors.

En la seua intervenció, l’alcalde va agrair al Ministeri la distinció rebuda, va reivindicar una major atenció per part de la resta d’administracions als municipis de Castelló i va destacar l’oportunitat i l’estímul que representa per a Vinaròs pertànyer a la Xarxa Innpulso, que reuneix a les 83 ciutats espanyoles més innovadores.

Directe