L’Ajuntament de Sant Jordi pagarà a totes les famílies el cost del material escolar no inclòs en Xarxa Llibres

També hi ha extraescolars de franc com l'anglès o el pàdel només per 1 euro

L’Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat una línia d’ajudes per a pagar a totes les famílies del poble tot el cost del material escolar no inclòs en el programa Xarxa Llibres. D’aquesta manera, en l’últim Ple ha aprovat una proposta de l’alcalde perquè es puguen beneficiar d’aquesta subvenció tots els xiquets i xiquetes durant aquest curs 2022/2023.

El procediment i la documentació a presentar a l’Ajuntament és realment senzill, perquè bastarà amb acreditar que els alumnes i alumnes estiguen empadronats a Sant Jordi. A més, els pares i mares hauran de presentar tiquet o factura dels llibres no subvencionables amb les següents dades: NIF / CIF del proveïdor; número de factura; data d’expedició de la factura; adreça completa; i relació nominal dels productes adquirits amb el preu corresponent, nom dels llibres i materials adquirits, relacionats d’un en un amb el seu preu individual.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “des de l’equip de Govern que dirigisc ens estem bolcant a ajudar a les famílies del poble perquè són les que garantiran el futur del nostre poble. Per això, a més de les ajudes aprovades per als pares de bebés nascuts o adoptats enguany al poble, estem apostant fermament per finançar quasi al cent per cent tant material com el cost de les activitats extraescolars a Sant Jordi”.

Activitats extraescolars
pràcticament gratuïtes

En aquesta línia, cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi ha posat ja en marxa el seu programa d’activitats extraescolars per a facilitar la vida a les famílies del poble amb fills en edat escolar i l’ha fet amb totes les seues conseqüències ja que seran pràcticament gratuïtes. De fet, aquells que han inscrit als seus fills perquè reben classes d’anglés ho han pogut fer sense haver de pagar ni un sol euro, mentre que els pares i mares que han apuntat a les seues filles i fills en classes de pàdel a penes han de pagar un euro per sessió.

Aquesta quantitat simbòlica no ha més objectiu de garantir que acudisquen a les classes d’esport tots els xiquets que s’apunten, perquè a vegades ha passat que no acudeixen a les classes malgrat estar inscrits, deixant sense participar a altres menors que també tenien interés a rebre classes.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha assegurat que “en l’equip de Govern continuem treballant per a ajudar a conciliar la vida personal i laboral a les famílies del poble. Per això fem tot el possible perquè els xiquets i xiquetes tinguen la millor oferta educativa al nostre poble, i això passa també per treballar en la qualitat dels programes d’activitats extraescolars, i a oferir-los de manera gratuïta o a un cost simbòlic i assumible per tots”.

Així, el consistori subvenciona el programa formatiu en anglés, amb classes per a Infantil, Primària i Secundària. Cal assenyalar que l’acolliment per part de les famílies està sent excepcional, i ja són molts xiquets i xiquetes els que tenen formalitzada la seua inscripció en sengles programes.

Els serveis educatius,
“prioritaris per a l’Ajuntament”

Cal tindre en compte que el manteniment i millora dels serveis educatius de Sant Jordi “és una de les màximes preocupacions de l’Equip de Govern Municipal, que també col·labora estretament amb el CEIP Lluís Tena i el Consell Escolar en el manteniment de les instal·lacions i la gestió de diferents serveis”.

“Intentem abastar tots els àmbits que tenen a veure amb l’educació dels nostres fills per a ajudar en tot el possible a les famílies de Sant Jordi a afrontar la tornada al col·le de la millor forma. Els xiquets i xiquetes són el millor que tenim, el futur del nostre poble, i la seua educació la nostra prioritat”, ha conclòs l’alcalde.

Directe