L’Ajuntament posa en marxa el Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible II

Aquesta setmana s’ha formalitzat la firma dels contractes dels 10 alumnes-treballadors i de l’equip directiu i docent durant el període d’un any

El Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible II, que es gestiona des de Vinaròs Promou, l’Agència de Desenvolupament Local, s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana amb la formalització de la signatura dels contractes amb els 10 alumnes-treballadors i l’equip directiu i docent encarregat de dirigir i impartir la formació teòrica i pràctica en les especialitats formatives aprovades. Recordem que el taller ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 251,354€, amb cofinançament del Fons Social Europeu.

Les incorporacions són pel període d’un any i l’alumnat treballador rebrà formació teòrica i pràctica en les especialitats d’Operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització, i de Paviments i obra d’urbanització, que els permetrà obtenir els corresponents certificats de professionalitat. Cal destacar que les feines de caire pràctic a desenvolupar consistiran en la millora de l’accessibilitat del municipi amb l’adequació de les voreres, passos de vianants i escocells per facilitar el pas per a les persones amb mobilitat reduïda.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’ha elaborat un estudi amb els punts on es realitzaran les actuacions. Segons assenyalava “un dels objectius del Govern Municipal és garantir una fàcil accessibilitat, amb actuacions previstes dintre del pressupost, i el taller d’ocupació ens permetrà donar un impuls a aquesta tasca”.

En aquest sentit, Cano agraïa la feina realitzada des del Departament d’Obres i Serveis, així com la col·laboració de Cocemfe Maestrat, per l’elaboració de l’estudi amb els 30 punts on es faran les intervencions.

Directe