El pressupost de la Generalitat contempla 1,4 milions per a l’ampliació de l’Hospital de Vinaròs

La resta de projectes sumen fins a 4,1 milions de la inversió total a la capital de Baix Maestrat

El Govern Autònomic ha fet públiques les inversions previstes per a Vinaròs en el pressupost de l’any vinent. En total destinarà una partida de 4,1 milions d’euros per a millorar les infraestructures i serveis del municipi. 

Pel que fa a les inversions de forma detallada, sobretot destaca Sanitat amb 1,4 milions per a l’ampliació de l’Hospital Comarcal amb la construcció de 18 consultes externes, així com 1,8 milions per a la construcció del segon centre de salut a l’avinguda de Leopold Querol. També en matèria de Sanitat destaquen els 500.000€ per a la creació d’un nou heliport que ajude a reduir el temps de resposta dels serveis sanitaris.

En relació a Justícia i Interior la Generalitat destinarà 240.000€ per continuar amb les obres de reforma i ampliació del Palau de Justícia. En matèria de Ports també es faran importants inversions, d’una banda, 44.202€ per a millorar la llotja dels pescadors, i d’altra banda, 110.000€ per a redactar el projecte d’adequació del moll de llevant.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha fet un balanç positiu de les inversions previstes per a Vinaròs i ha destacat sobretot les que fan referència a Sanitat. En aquest sentit, comentava que “és una mostra de la sensibilitat de la Generalitat per a millorar l’assistència sanitària al municipi i la comarca”. Segons assenyalava que “en total es destinaran 3,7 milions a Vinaròs amb la construcció de les consultes externes de l’Hospital Comarcal i la construcció del segon centre de salut, que ajudarà a descongestionar l’actual”.

Així mateix, Alsina també incidia en les inversions previstes per al port que ajudaran a oferir unes millors instal·lacions per als pescadors, especialment amb el projecte d’adequació del moll de llevant.

Directe