El PP demana la reparació urgent del tram de la Costa Sud que es va esfondrar al juny

La portaveu municipal Carla Miralles diu que després de "cinc mesos, Costes no repara l’esfondrament i Alsina continua callat”

La portaveu adjunta del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Carla Miralles, ha reclamat avui “que es repare de manera urgent el tram de la Costa Sud que es va esfondrar al mes de juny i que avui segueix representant un perill per als veïns i les propietats properes”.

Miralles ha assenyalat que “són més de cinc mesos sense que Costes solucione l’esfondrament i sense que l’Alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, reclame i exigeixi allò que és imprescindible per a la nostra ciutat com és la protecció de la costa”.

Des de les files populars s’ha indicat que “Vinaròs té un problema amb la regressió de la costa nord i la costa sud i si el Ministeri no inverteix l’Alcalde hauria d’alçar la veu i posar el focus en les necessitats dels nostres veïns però el que veiem és que segueix callat per amagar la manca d’inversió del govern del PSOE”.

Miralles ha finalitzat afirmant que “han passat cinc mesos des de l’esfondrament i no es pot perdre més temps. Des del Partit Popular reclamem la inversió per reparar aquesta zona de la Costa Sud perquè els vinarossencs no mereixen la desídia que mostren el govern central i el govern de Guillem Alsina”.

Directe