Silvia Colom participa a la cimera d’alcaldes i alcaldesses

L’alcaldessa va ressaltar la importància del futur Pla Director d’Aigua de la Diputació de Castelló i la creació d’un consorci provincial d’aigües

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, va participar en representació de Vilafranca, a la cimera d’alcaldes i alcaldesses celebrada a Castelló. L’alcaldessa va valorar molt positivament el treball fet per la Diputació quant a l’abastiment d’aigua.

L’alcaldessa va ressaltar la importància del futur Pla Director d’Aigua de la Diputació de Castelló i la creació d’un consorci provincial d’aigües “ja que així tots els pobles de la província, grans i menuts, tindrem les nostres necessitats respecte a l’aigua potable cobertes i no hi haurà cap tipus de discriminació en un tema tan important com és l’aigua per a consum humà i ramader”.

Directe