La Policia Local de Vinaròs estrena dues motocicletes elèctriques

En total disposen d’11 vehicles per a patrulles i vigilància a l’espera d’incorporar-ne un altre per a la Unitat Canina

La Policia Local de Vinaròs estrena dues motocicletes elèctriques

La Policia Local ha incorporat a la flota de vehicles dues motocicletes elèctriques, a través d’una inversió de 15.600€ (sense IVA) realitzada per l’Ajuntament amb fons propis. Es tracta de dos motos amb una autonomia de 125Km en ús urbà, que és el que majoritàriament realitzaren els dos vehicles adquirits. A més, estan equipades amb un motor elèctric de 5000W/72V i dotades de bateries de liti de 75V/85Ah amb un temps de càrrega que oscil·la entre les 4 i 6 hores.

Cal destacar que les dues motos substituiran les tres motocicletes més antigues que disposava el cos policial, unes escúters de gasolina de 125cc amb una antiguitat de més de 13 anys. En aquest sentit, l’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat “que és important que la Policia Local dispose d’una flota de vehicles moderna i renovada per a realitzar les patrulles i tasques de vigilància.” Segons afegia “des de l’Ajuntament sempre oferirem tot el suport possible al cos de seguretat per garantir uns equipaments de qualitat per a facilitar la feina dels agents”.

Es preveu que en les properes setmanes es realitze també l’adquisició d’un nou vehicle per a la Unitat Canina, que juntament amb les dues motos elèctriques, permetrà disposar d’una flota d’11 vehicles, en concret, cinc turismes, quatre motocicletes i dos bicicletes elèctriques.

Directe