Vinaròs accepta les condicions de Costes per a la construcció de la passarel·la del riu Cervol

La decisió va ser aprovada amb els únics vots a favor del Govern Municipal i del regidor no adscrit a cap formació

L’Ajuntament va aprovar durant el ple ordinari d’octubre l’acceptació de les condicions de Costes per a construir la passarel·la ciclopeatonal del riu Cervol. Aquestes condicions són la concessió dels terrenys de Costes a l’Ajuntament durant un termini de 15 anys, amb possibilitat de poder-ho prorrogar 15 anys més, sense que supose pagar cap tipus de cànon. Un cop ratificat per part de Costes, llavors l’Ajuntament disposarà d’un termini de 12 mesos per a iniciar les obres i de 24 mesos per a finalitzar-les un cop s’inicien.

L’acceptació de les condicions de Costes es va aprovar amb els vots a favor del Govern Municipal i del regidor no adscrit a cap formació, mentre que la resta dels partits es van abstenir. Cal destacar que per la seua banda, el Partit Popular, va sol·licitar la retirada del punt de l’ordre del dia, una decisió que es va desestimar amb els vots en contra de totes les formacions, llevat del Partit Popular.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha assenyalat que “l’aprovació de les condicions de Costes suposa un pas molt important per a poder iniciar les obres per a construir la passarel·la del riu Cervol”. En aquest sentit, comentava que es tracta d’una infraestructura molt demanda pels veïns cada vegada està més a prop de ser una realitat, gràcies a l’última aprovació realitzada en el plenari.

Directe