La Diputació ha invertit 415.000 euros per a millorar la seguretat en la CV-127 entre La Mata i La Cuba

L'actuació ha finalitzat amb la conclusió de les obres del pont d'accés a la localitat aragonesa

La Diputació ha invertit 415.000 euros per a millorar la seguretat en la CV-127 entre La Mata i La Cuba

La Diputació de Castelló ha invertit 415.000 euros en la millora de la CV-127 que connecta Els Ports amb la localitat de La Cuba en Terol. Es tracta d’una actuació impulsada per l’àrea de Carreteres de la institució provincial, escomesa en dos temps, i que ha conclòs amb la recent posada en servei de les obres realitzades sobre el pont.

L’últim estadi ha sigut la finalització de les obres de millora, estabilització, senyalització i ampliació de l’amplària en el pont de La Cuba, que han suposat una inversió de 185.000 euros. És una actuació que se suma a la realitzada prèviament en un altre tram aquesta mateixa carretera per valor de 230.000 euros per a millorar el traçat, el ferm i la seguretat viària.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància de les obres realitzades en els últims tres anys en aquesta zona de la província, «malgrat els problemes i retards ocasionats per la pandèmia» i recorda que aquests treballs de condicionament formaven part de l’acord aconseguit al principi de mandat amb la Diputació de Terol per a impulsar actuacions als dos costats del límit entre les províncies de Castelló i Terol.

Martí, que al costat dels diputats Santi Pérez i Ximo Huguet va estar en el pont de La Cuba el passat 23 de setembre, just el dia en què concloïen aquestes obres, destaca la seua importància perquè «estan pensades per a millorar la qualitat de vida i la seguretat viària dels qui viuen en la zona nord-interior de la nostra província, en la qual existeix una relació constant i molt fluida amb la província de Terol».

En similars termes s’ha pronunciat el diputat de Carreteres, Santi Pérez, explicant que «moltes persones utilitzen diàriament la CV-127 per raons laborals i d’una altra índole, fins i tot sanitàries, ja que les persones que resideixen a la Cuba van al metge a el Forcall».

Directe