Peníscola activa les Brigades de Mitigació per a tasques de prevenció d’incendis

Durant vuit setmanes treballaran a les urbanitzacions Lloma Bella, Miramar, Arco Iris, Nova Peníscola i Font Nova

Les Brigades de Mitigació de Riscos i Emergències de l’empresa pública Tragsa estan duent a terme tasques de desbrossament i neteja de vegetació en el nostre entorn urbà, amb l’objectiu de minimitzar el risc d’incendis en la zona.

Aquestes brigades estan, concretament, treballant a l’entorn de les urbanitzacions Lloma Bella, Miramar, Arco Iris i Nova Peníscola en les tres últimes setmanes, per a procedir en el mes vinent a continuar les tasques a l’entorn de la urbanització Font Nova.

Aquests treballs, que ha sol·licitat l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, s’executen gràcies a la coordinació de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, amb el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha pogut comprovar els avanços en les tasques sol·licitades i que s’estan duent a terme en aquest mes d’octubre i que tindran continuïtat durant quatre setmanes més en el mes pròxim.

Directe