L’Ajuntament de Peníscola ultima millores en el cementeri

L'adequació del mobiliari i el conjunt del cementeri s'està duent a terme aquests dies per a facilitar l'habitual visita dels veïns i veïnes en aquests dies assenyalats

Les brigades i empresa concessionària del manteniment del cementeri municipal estan aquests dies ultimant les últimes millores i tasques d’adequació amb la posada vista en el Dia de Tots Sants.

L’afluència de visitants al cementeri en aquestes jornades s’incrementa de manera notable i l’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut comprovar l’avanç dels treballs. A més, l’àrea d’Urbanisme i Serveis ha confirmat per a la setmana vinent l’inici de les obres de construcció de nous nínxols.

Després de múltiples ampliacions, aquest mes de novembre la Regidoria preveu sumar a la capacitat del cementeri 36 nínxols més, que s’instal·laran, a partir del dia 3, en 9 mòduls de 4 nínxols en altura. Aquesta mesura arriba després d’haver realitzat, al llarg de l’última dècada, múltiples actuacions d’ampliació, amb 172 nínxols en l’última obra executada, que se sumava a les ampliacions anteriors en les quals es van afegir 140, 100 i 90 nínxols respectivament, la qual cosa suma un total de més de 500 nous nínxols.

El regidor de l’àrea, Jorge Rovira, ha confirmat que la inversió municipal per a aquesta nova obra d’ampliació de la capacitat del cementeri municipal és d’uns 60.000€ i el període d’execució serà d’entre sis i vuit setmanes.

Directe